Brug dit smartwatch som GPS

smartwatch bruges som gps

Mobiler og urer sammen oplevet en større udvikling de seneste år. Vi er mange, der husker, da mobilen var en telefon og intet andet, og et ur ikke havde andre funktioner end at fortælle tiden. Vi så det først med computeren. Lommeregneren, skriveblokken, kalenderen, væguret, senere brevudvekslinger, telefonopkald m.v. blev pludselig trukket ind i computeren, og vi har den slags computer, som vi har i dag.

I takt med udviklingen begyndte smartwatch og mobiler at blive udviklet, og de har taget imod mange af de samme egenskaber, som computeren har nu. Der er dog den forskel, at computeren ikke er så håndterlig som en mobil, men når det er koldt, når det regner og man bare gerne vil have sine hænder i lommen, så er mobilen pludselig en genstand, man ønsker at bruge det mindre.

Smartwatch vinder på dette løb, også fordi du kan bruge dit smartwatch, mens du er på farten.

gps smartwatch

Trafikanter og skærme

Der har den seneste tid været et øget fokus på trafikanter og deres fokus, når de færdes i trafikken. Bilister har i lang tid fået løftede pegefingre og bøder for at bruge mobilen, mens de sidder bag rettet, og det er naturligvis forståeligt ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Problemet er, at mange bruger mobilerne som GPS, når de i stedet kunne bruge et ur fra https://mysmartwatch.dk/.

Skal man rejse ud i det ukendte, så er det rart at have den støtte som en GPS kan give. Trafikken er også bare fyldt med larm og støj, der hurtigt kan overdøve stemmen fra apparatet. Hvad var det nu hun sagde? Du kigger og en betjent fanger dig med næsen i skærmen. Han er måske forstående, men for enhver der har set dig, vil du ligne en, der sad med mobilen i trafikken. Det eneste du skulle var at se, hvad vej du skulle; skulle du dreje fra ved næste afkørsel eller afkørslen efter det?

Lige ved hånden

Ved at du benytter et GPS ur, så kan du meget lettere sidde med hånden øverst på rattet, godt lænet tilbage og følge trafikken. Hører du ikke hvad GPS’en siger, så vil du blot skulle trække lidt ned i ærmet, dreje albuen en smule, og så sidder du der med GPS’en i øjenhøjde, så du kan sætte dig ind i den rute, du har foran dig.

Du drejer ikke hovedet. Blikket kan skiftevis falde på uret og på trafikken, hvilket ikke bare gør, at du kan holde dig underrettet gennem hele din rejse, men du kan gøre det uden at være til fare for dine medtrafikanter eller ligne en af de mange, der er berygtet for at sløse på sikkerheden.

GPS uret fungerer også perfekt for cyklister og fodgængere, da mobiler godt kan have det med at vikle sig ind i lommeulden – og er man på farten, så er det ikke andet end til frustrationer. At have sit GPS ur lige ved hånden gør at man uden besvær kan få sig et godt overblik over det hele.