Danske design hitter stort

https://casanovafurniture.dk/produkter/1334-fritz-hansen/

Danmark er et lille land, både hvad angår areal og indbyggertal. Man skulle ikke tro, at vi hverken har stor indflydelse eller bliver lagt mærke til uden for landets grænser. Men det gør vi, overraskende nok.

Danmark har faktisk udmærket sig på en del punkter. Vi har Lego, Arla, Maersk, hygge, Den lille havfrue, H. C. Andersen og meget, meget mere. I løbet af de seneste årtier er der dog især én ting, Danmark er blevet anerkendt for.

Dansk design er utrolig populært herhjemme såvel som i udlandet. Det har det faktisk været i mange år og dansk design når knap nok at gå af mode, før det begynder at hitte igen.

Hvad gør dansk design så populært?

Hvorfor er dansk design så populært og hvordan kan det være, at det også er populært internationalt? Tja, det er et utrolig godt spørgsmål. Hvad er det lige der gør, at møbler som Fritz Hansen stole opnår international anerkendelse?

Det har først og fremmest noget at gøre med den fortælling der igennem årene har været forbundet med Danmark. Dansk design og danske designer stole har i lang tid været forbundet med det optimistiske, danske samfund der stålfast arbejdede mod bedre tider.

I udlandet er dansk design og danske designer stole også blevet forbundet med godt håndværk. Især i USA har der været lighedstegn mellem dansk design og godt håndværk. Dette har også bidraget til, at dansk designede møbler har fået en vis status og især har været udbredt i kredse udgjort at højtuddannede med en god indkomst.

Gode og tidsløse klassikere

Dansk design er spækket med klassikere. Se bare på Fritz Hansen Stole og mange af Børge Mogensens og Wegners møbler. De bliver gang på gang relanceret og genproduceret og efterspørgslen bliver ved med at stige.

Der er altså noget der tyder på, at danske møbeldesignere har formået at skabe nogle gode og tidsløse klassikere, der ikke bare lige sådan går af mode.

Dansk design og danske designer stole er dog ikke noget, der hører fortiden til. I Danmark bliver der ved med at dukke nye og talentfulde designere op, som bringer de danske designtraditioner med ind i dette århundrede. På den måde formår en ny generation af designere at sætte Danmark på det internationale designkort.

https://casanovafurniture.dk/produkter/1334-fritz-hansen/

Inddrag dansk design i dit hjem

Ønsker du at være med på moden og samtidigt bakke op om produktionen af dansk design, så kan du sagtens inkludere nogle gode dansk designede møbler i dit hjem. Det kan f.eks. være nogle flotte Fritz Hansen stole. Fritz Hansen stole kan give dét ekstra til din indretning, som kan være svært at få fat på, på andre måder.

Der findes naturligvis også andre danske designer stole som du kan have i dit hjem. En klassiker er f.eks. Wegner stolen, som stort set alle efterhånden ved, hvordan ser ud. Ligegyldigt om du er til Wegner eller Fritz Hansen stole, så ved du, at du får noget tidløst design, der altid vil klæde dit hjem.