Derfor skal du begynde at spille badminton

badminton

Leder du også en sportsgren, du ikke kommer til at kvitte, fordi det bliver for hårdt eller kedeligt? Så kan det være, du skal prøve badminton! Hvorfor mon det? Det kan du læse mere om i denne artikel!

En holdsport – spil med venner

Det er klart, at man har nemmest ved at holde en sportsgren ud, hvis man har mulighed for at gøre det sammen med sine venner. Derfor er badminton fantastisk! Det er nemlig noget, du kan spille med dine venner.

Du kan jo spørge nogle af dine venner, om de har lyst til at begynde sammen med dig, Det er også sværere at sige ”nej” til at møde op til noget sport, hvis ens venner regner med, at man er der. Derfor er du også mere sikker på, at du rent faktisk får dyrket noget sport!

badminton

Du kan spille derhjemme

Du behøves ikke at betale dyre domme for at få lov til at spille badminton. Du kan sagtens spille det hjemme i haven. Det eneste du skal bruge er sport-net, badmintonketcher og en fjerbold. Så kan du sagtens spille hjemme i baghaven – i hvert fald de dage, hvor det er vindstille! Så kan du invitere vennerne over til en kold øl og et spil badminton – lyder det ikke hyggeligt?

Det er ikke særlig svært

Der er mange sportsgrene, man skal være virkelig dygtigt for at kunne være med til. Der er mange sportsgrene, der kræver mange års øvelse, før det overhovedet er sjovt. Sådan er det ikke med badminton! Det er nemlig ikke særlig svært at være god til – det er i hvert fald ikke særlig svært at være nogenlunde god til! Det betyder, at du altså ikke kræver særlig meget øvelse, før du synes, det er sjovt.

Er du bange for bolde? Intet problem

Der er også mange, der holder sig fra mange sportsgrene, fordi det involverer bolde, og de er bange for bolde. Det er helt normalt at være bange for bolde. Der er mange bolde, som det gør ondt, hvis man bliver ramt med: Fodbolde, håndbolde, basket bolde – men en fjerbold er ikke en af dem! Hvis du er bange for bolde, så har du stadig ingen undskyldning for ikke at kunne spille badminton – her er der ingenting at være bange for!

God motion

Badminton er også god motion. Man får helt naturligt lyst til at anstrenge sig for at nå de flyvende bolde, og det betyder, at man får dyret noget godt motion. Der er mange, der tænker på motion som noget kedeligt, men sådan behøves det bestemt ikke at være!

Fjerboldsporten er en af de sportsgrene, hvor man virkelig kan få bevæget sig meget, samtidig med at man har det sjovt. Det er win-win. Hvis du tror, badminton er noget for dig, så kan du jo som sagt spørge nogle af dine venner, om de vil være med. Faktisk behøves du ikke mere end én ven for at spille – man kan sagtens spille to!