Disse forskellige gele negle produkter skal du kende til

negleprodukter

Om du er uddannet negletekniker, eller bare laver gele negle derhjemme for sjov skyld, så er der en række forskellige gele negle produkter, som du helt sikkert skal kende forskellene på.

At støbe gele negle er en hel videnskab for sig selv, det afspejler sig også i de mange forskellige produkter der findes inden for området. Det kan være godt at kende de forskellige muligheder i de forskellige gele negle produkter specielt, hvis man ikke er professionel negle tekniker.

Der er mange saloner og webshops, hvor man kan blive klogere på de forskellige muligheder et eksempel er nrkosmetik.dk, her kan man se en del af mulighederne der findes på markedet.

røde negle

Opbygning og farvning af gele negle

Når man skal have støbt gele negle, er der to hoved dele i det. Det første er, at selve gele neglen skal bygges på din negl, her benytter man typisk negletipper som et udgangspunkt, derefter blive opbygningsgelen lagt på, dette gele negle produkter er beregnet til præcis opbygningsdelen.

To andre gele negle produkter som er næsten uundværlige, at en base og top coat.  Til de fleste opbygningsgeler skal man lægge en base coat som sikre at gelen ligger godt og solidt på negle. Da opbygningsgelen i udgangspunktet ikke er farvet, hvis den er vil det være i naturlige farvet, skal man gøre op med sig selv om man ønsker at få lagt en farve oven på gelen.
Hvis man ønsker klassiske farvede negle som med neglelak, er der en gele negle produkter, som farver neglen, det skal ligges på efter gele neglen er blevet bygget.
Ønsker man derimod det naturlige look, og dermed ikke vil bruge en gele farve. Så kan man overveje om en top coat, skal have en speciel finish? Her kan man for eksempel få lagt en High Gloss top coat, som gør at dine negle får en flot og spejlblankt look. Dette gele negle produkt egner sig specielt godt, hvis man for eksempel ønsker at få lavet franske negle.

Trefaset eller enfaset gele negle produkter?

En anden ting man skal have styr på i forhold til den opbygningsgele man vælger, er om den er trefaset eller enfaset. Forskellen mellem de to i gele negle produkter, er om man skal ligge en base coat og en topcoat, eller om opbygningsgelen kan stå alene.

De fleste gele negle produkter kræver at man bruger både en base coat og en top coat, da man så sikrer at gelen holder godt og længe, men der er også geler som er en fasede.
Et gele negle produkt som helt sikkert vil komme nogle til gode, er en Only One. Hvis man har prøvet at få lavet gele negle før, ved man at det kan give en let brændende fornemmelse, når gelen skal hærdes af UV lampen, det er ikke uudholdeligt, men det er heller ikke en rar fornemmelse. Only One er netop udviklet til at mindske denne brændende følelse, som de fleste nok gerne vil undgå hvis det er muligt. Dette gele negle produkt kan også fås, ligesom de andre, i både enfasede og trefasede, og med forskellige naturlige nuancer alt efter præferencer.