Efterårstrends i herremode

nattøj mænd

Der har i lang tid været en tendens til, at mode og de overvejelser der hører dertil var reserveret for kvinder. Sådan behøver det dog ikke at være, og i de seneste år er der heldigvis også kommet et stadig større fokus på de mange muligheder i herremode. Hvis du endnu ikke er kommet med på bølgen og har fundet din egen stil som mand, så er det kommende efterår en oplagt mulighed for at komme igang.

Efteråret er nemlig generelt fyldt med muligheder for tøj grundet det kolde vejr og de flotte farver. Flere lag giver dig også flere muligheder, når du skal have tøj på om morgenen.

Varmt tøj og lag- Også om natten

De første nævneværdige efterårstrends i herremode i år er nemlig de samme trends, som gør sig gældende hvert efterår. Først og fremmest er lag og tykt tøj igen både praktisk og muligt. Det kan dog være alt fra den store dynejakke til den elegante, lange frakke. Det kan sågar være en såkaldt overshirt på de varmere efterårsdage.

Varmt tøj er dog ikke kun relevant, når du klæder dig på og morgenen. I de kolde efterårsmåneder kan det også være yderst relevant, når du skal klæde dig på til natten. Med andre ord er det kommende efterår en oplagt mulighed for at købe et sæt nattøj mænd. Der er dog vigtigt, at du får dit nattøj i god kvalitet, så køb nattøj mænd hos Otto Johansen eller et andet sted, hvor der bliver tænkt på kvalitet og detaljer.

Generelt bliver nattøj mænd nemlig set som noget reserveret for den ældste halvdel af befolkningen men det behøver det på ingen måde at være. Nattøj mænd kan også sagtens være en luksuriøs følelse, der både afslapper og tempererer kroppen i løbet af natten.

nattøj mænd

Retro stilen er tilbage

Det er altså ganske rigtigt, at nattøj mænd blev set oftere for 50 år siden end i dag, men det betyder på ingen måde, at det er et forkert køb til efterårsgarderoben. Tværtimod er nostalgifaktoren i nattøj mænd faktisk utroligt passende for netop dette efterår, hvor retro-mode er større end nogensinde før.

Retro-mode har længe været populært, og det kulminerer ganske fint med efteråret, der netop prioriterer afdæmpede, brune farver, løsthængende tøj og flere lag. Dit nattøj mænd behøver derfor langt fra at være det eneste retro-agtige i din garderobe. Du kan med fordel tage et smut forbi den lokale genbrug for at finde fint tøj i efterårsnuancer.

Tag din stil i egne hænder

Tendensen til retro- og genbrugstøj peger dog også på en mere generel tendens til et mere løst forhold til mode. Moden bliver ikke længere set som et sæt regler der kan eller endda bør følges. I stedet er mode en mulighed for at udtrykke dig, som du nu også kan gribe som mand. Hvad end det så bare bliver i form af et nyt sæt nattøj mænd eller en helt ny garderobe er op til dig.