Find dit nye plankebord hos Hofstra & Wagner

plankebord

Plankebordet er én af den nordiske indretningsmodels mest populære komponenter. Dét skyldes, at ethvert plankebord har en rå, naturlig og ganske unik fremtoning, der beror på træets egen struktur, form og farve.

Er du på jagt efter et godt plankebord til din bolig? Så er hofstrawagner.dk et fremragende udgangspunkt for søgningen. 

Hofstra & Wagners udvalg af plankeborde 

Hofstra & Wagner har et bredt udvalg af plankeborde, og fælles for alle bordene er, at de er fremstillet i høj og holdbar kvalitet. Udvalget omfatter et væld af størrelser, farver, former og materialer, og da hvert bord er resultatet af mange timers arbejde, er selv den mindste detalje præcis, som den skal være. Når du bestiller et plankebord hos Hofstra & Wagner, er du sikker på, at træet ikke bliver skævt eller får revner på sigt. Med andre ord får du med ét af deres plankeborde et bord, som du kan få glæde af i rigtig mange år frem.

plankebord

Design dit eget bord

Da alle Hofstra & Wagners plankeborde er nøje sammensat, kan det ikke anbefales, at du begynder at skifte ben eller bordplade, når du får bordet hjem. Hvis du ikke kan finde det rette bord i forhandlerens udvalg, findes der nemlig en anden løsning. I modsætning til mange andre forhandlere af plankeborde, giver Hofstra & Wagner dig mulighed for at designe dit helt eget bord. Løsningen kræver blot, at du selv borer i bordpladen, så benene kommer til at sidde dér, hvor du gerne vil have, at de skal sidde. Ønsker du selv at stå for designet af dit plankebord, kan du med fordel kontakte Hofstra & Wagners kundeservice. Medarbejderne sidder altid klar til at vejlede og hjælpe dig godt på vej til det helt rigtige design. 

Tillægsplader

Nyder du at holde middagsselskaber? Mange af plankebordene hos Hofstra & Wagner har den fordel, at de kan udvides med tillægsplader, som giver dig ekstra plads omkring spisebordet. Hvis du gerne vil have denne mulighed, bør du vælge én af modellerne Toulon, Montpellier og Venus. Alle tillægsplader forlænger bordet med én meter, og selvom de sagtens kan sidde på bordet permanent, kan du også vælge kun at tage dem frem, når der er brug for det.

Vedligeholdelse

Når du har et plankebord, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde bordet, så det holder sig pænt. Det første stykke tid bør du olierer bordet mindst en gang om måneden. Olieringen gør bordpladen mere resistent overfor forskellige former for slitage, og dertil sikrer den en vandafvisende overflade, der samtidig beskytter træet mod udtørring. Sørg for at vælge en olie, der specifikt er udviklet til vedligeholdelsen af plankeborde. Hofstra & Wagner har et bredt udvalg. 

Hofstra & Wagners andre møbler 

Trænger din bolig til yderligere fornyelse eller udskiftning? Så kan du glæde dig ved, at Hofstra & Wagner specialiserer sig i langt mere end plankeborde. På deres hjemmeside finder du derfor også både spisebordssæt, vægure, sofaer og masser af inspirationslinks.