Giv dit hjem et skandinavisk look

House Nordic

Elsker du den klassiske, skandinaviske blanding af moderne minimalisme, rå tekstiler og hyggelige elementer – og vil du gerne ære dine nordiske rødder i din indretning? Så læs videre og få vores råd til at inkorporere designstilen uden, at det kammer over og ligner et Vikings-set.

Møbler med nordisk design

Intet er mere scandi-cool end at støtte lokale møbelvirksomheder – og hvis æstetikken også følger med, kan det nærmest ikke blive bedre. Brug lidt tid på at snuse rundt på nettet og finde små, skandinaviske designere med en stil, der ligner din. Du vil hurtigt opdage, at det på ingen måde er svært, og at du kan finde et match næsten lige meget, hvad du kan lide. Går du f.eks. efter et klassisk skandinavisk look, der blander moderne minimalisme, skarpe linjer og naturlige elementer? Så vil du helt sikkert elske danske House Nordic. Møbelgrossisten blev etableret i 2017 og har hurtigt taget fart, både herhjemme og ude i resten af Europa. Se et udvalg af deres sortiment på https://hofstrawagner.dk. Du vil både finde skarpe, minimalistiske hylder, spejle og hjørneborde såvel som farverige accentpuder og bløde tæpper – og vi kan næsten garantere, at du vil tabe underkæben, når du ser deres sofaborde, skåle m.m., som kombinerer råt teaktræ med moderne, gennemsigtigt glas.

House Nordic

Brug naturlige tekstiler

Skandinavien er kendt for regionens rå natur og de fantastiske tekstiler, der i løbet af historien er blevet udvundet af den. Det er utroligt nemt at give hjemmet lidt ekstra visuel appel ved at tilføje accenter af disse tekstiler – og så føles mange af dem også fantastiske at ligge på i sofaen, sidde på som puder eller at gå på tæpper af barfodet. Her taler vi bl.a. om dyreskind, hør, uld – og alt andet, du kan forestille dig har prydet en vikingehytte i sin tid. Rent visuelt er tekstilerne i en af deres mere ubehandlede former også en god måde at give minimalistiske, fine møbler et råt modspil. Smid f.eks. et dyreskind over din lidt for pæne sofa eller beklæd gulvet på soveværelset med et. Du kan også være kreativ og væve din egen vægkunst til at hænge i stuen – eller købe det luksuriøse uldtæppe til kolde vinteraftener, du altid har drømt om. Også på dette punkt har House Nordic i øvrigt flere puder, tæpper skind, der er nemme og billige at integrere i din indretning.

Masser af lys

Fordi det her i Skandinavien er meget småt med lys, har vi altid forsøgt at udnytte dagens solstråler til fulde. For virkelig at understrege det nordiske i din indretning handler det derfor om f.eks. at bruge lyse, lette gardiner til dine vinduer. Så kan  solstrålerne skinne igennem og bade hjemmet i et blødt, varmt lys, selv på gråvejrsdage – og skal du flytte, bør du lede efter et hjem med store vinduer. Led også efter møbler i lyse materialer, gerne af træ og med skarpe, minimalistiske linjer. Et godt eksempel ville være Montpellier Plankebord i olieret eg eller Forno-hylden i natur oil fra House Nordic. Du kan bestemt godt eksperimentere med lyse farvenuancer på væggene – men hvid er klart nemmest at arbejde med og får dine rum til at se meget større ud, end de er.