Hold den smukkeste barnedåb

smuk barnedåb

Barnedåb er noget, som er så utrolig smukt, da det er en af de første store begivenheder, din lille baby kommer til at opleve. Derfor skal der også være pynt til barnedåb, for uden det er der ikke meget ved det – så det handler bare om at pynte det hele.

Pynt til barnedåb: Matchende tema og farve

Det første der skal overvejes, inden du begynder at købe pynt til barnedåb, er, om der skal være et bestemt tema. Altså om der skal være nogen gennemgående farver, som altså er de farver, der bliver brugt mest. Hvis nu barnedåben er for en lille dreng, så kan det for eksempel være blå som er den vigtigste farve, og hvis det er en pige, lyserød. Du kan selvfølgelig også vælge andre farver, eller vælge 2 farver i stedet for kun en, og så købe pynt til barnedåb i disse farver.

Selvom du ikke rigtig behøver at vælge tema, da temaet jo egentlig er barnedåb, så kan det godt være du har en ide om, hvilket slags pynt der skal bruges. Det kan godt være du vil have et slags dyretema, hvor der er masser af pynt som ligner dyr. Det kunne være sommerfugle, giraffer eller hunde. Du kan finde en masse pynt til barnedåb hos https://www.partybutikken.dk.

Det skal være barnligt, men flot

Det vigtigste at huske ved en barnedåb, er jo at det netop handler om et barn, og ikke en voksen. Derfor skal der også pyntes op, så det tydeligt viser, at det her er en barnedåb. Men det er også vigtigt at huske, det ikke er en børnefødselsdag. En barnedåb skal være lidt mere fin i det, selvom der pyntes op til børn. Det sker måske lidt af sig selv, da pynten til barnedåb har de her to farver, lyserød og blå, som symbolisere pige og dreng. Så er der måske noget bordpynt osv. men det er ikke noget helt vildt, da det ikke er barnet selv, der vælger, ligesom det er til en børnefødselsdag.

For rigtig at gøre barnedåben smuk, kan du bruge pynt som perleguirlander, som fungerer ligesom normale guirlander, det er dog bare en snor i sølv eller guld, eller en helt anden farve, med perler i forskellige størrelser på. Det ser helt sikkert rigtig fint ud, og er i hvert fald ikke alt for barnligt. Så kan du også pynte med ting som bordløbere, diamanter, lys, balloner og meget mere.

Med alt det kan du være godt sikker på, at du få en rigtig flot barnedåb som du vil huske for altid, og som dit barn vil se igen, når de bliver ældre og tænke wow, hvor var det smukt. Og det er jo egentlig det som det hele handler om, altså at huske barnedåben som noget smukt og unikt, da det kun sker en enkelt gang i livet. Så nyd festen med familie og venner, mens du kan, og tag en masse flotte billeder, så det aldrig bliver glemt, og du en dag kan vise billederne til din søn eller datter.