Jakker med tryk

jakker med logo

Er du træt af at gå fra dør til dør og dele visitkort ud dagen lang? Ønsker du at brande din virksomhed på en ligeledes praktisk og stilet måde uden en masse besvær? Så kan det uden tvivl være en aldeles fordelagtig idé at placere enten dit logo eller dit slogan på først og fremmest din jakke, men også dine ansattes jakker. Dette er en fornuftbetonet metode til at tilføje firmaet en af de bedste former for brandværdi. På denne måde er det nemlig muligt at sprede reklame for din virksomhed ud over hele landet på meget kort tid – og så endda helt uden at fryse. Hvis du vil gøre noget godt for dig og selv og dit firma, så klik her og bestil jakker med tryk.       

Her er det muligt at bestille med transfertryk, hvilket er en arbejdsmetode, der benyttes inden for tekstiltryk. Her trykkes mønstret i første omgang på papiret, inden det gengives til tekstil gennem tryk og varme. Med dette transparente folie er det mere håndterbart, og udfaldet bliver således i meget højere kvalitet. Dernæst kan det ligeledes lade sig gøre at bestille med direkte tryk, som er en metode, der indebærer, at trykfarven trykkes direkte på stoffet. Dette medvirker til fleksibilitet i de tilfælde, hvor facaden er glat. Til sidst er broderi selvfølgelig også en mulighed. Når logoer broderedes på eksempelvis en jakke, giver det et mere ekskvisit udtryk samtidig med, at det holder i længere tid. Uanset hvilken model, du ønsker, kan den fås i mange forskellige farver og størrelser. Samtidig er det muligt at få trykt enten logo eller slogan lige der, hvor du ønsker at få det trykt.

Formel og fin

Uanset hvilken sociale kontekst, det handler om, er disse jakker med tryk den helt rette påklædning for dig og dine ansatte. Dette gør sig for det første gældende, når det drejer sig om firmaets professionelle udtryk udadtil. Her kan eksempelvis bestilles en classic blazer med tryk, som vil passe helt udadlelig godt til de formelle forretningsmøder med firmaet. Dette vil signalere både stil og professionalitet på en måde, som vil give din virksomhed et boost den rigtige vej. Samtidig er det også et alternativ at bestille eksempelvis en helt eksklusiv car coat med firmaets tryk på, som vil blive båret af dig og dine ansatte med lige dele format og charme.

jakke med logo tryk

Smart og sporty

Disse jakker med tryk er selvfølgelig også helt ideelle, når det omhandler andre sociale sammenhænge med firmaet. Hvis du ønsker et smart og sporty look til dig og dine ansatte, er der absolut ingen grund til at stå og lede alt for længe i klædeskabet – her findes alt fra smarte softshellsjakker til lækre hybridjakker. Disse jakker vil være super ideelle til udendørs aktiviteter med hele firmaet, eller når der mødes ind til de mere casual dage på kontoret. Glæd alle på kontoret med en professionel garderobe, hvor logo og slogan vil give dit firma lige dét ekstra, du og din virksomhed kan drage nytte af.