Sådan får du et velfungerende forhold

parterapeut københavn

Mange går og drømmer om den helt store kærlighed, som vi ser på film. Men som vi også nogle gange ser på film, så er drømmen ikke altid helt så perfekt, som den kan virke, når vi først bliver forelskede. I virkeligheden handler det nemlig om at vælge hinanden hver eneste dag, hvis parforholdet skal fungere. Og for at nå dertil, så kan en parterapeut København være et godt valg. 

Hvad gør en parterapeut i København? 

En parterapeut går ikke så meget ind og kigger på de ting, der ikke virker. De går derimod ind og skaber mere af det, der gør. Samtidig vil de selvfølgelig kigge på jeres problemer, finde roden til dem og derfra forsøge at løse dem.  

I bund og grund handler det om at hjælpe jer i retning af det liv, som I gerne vil have sammen. Det handler om at hjælpe jer med at se alle fordelene ved at være sammen, så I bliver gladere for hinanden og får så velfungerende et forhold som overhovedet muligt. 

The Praxis er eksperter indenfor dette område, og de har hjulpet utroligt mange par med at få et forhold, der ikke blot er rart at være i, men også gavner dem i hverdagen.  

Hvorfor vælge The Praxis? 

The Praxis er en parterapeut I København, der hjælper jer med at se muligheder.  Hvis I har et forhold, der er fyldt med negativitet og konflikter, så kan det være utroligt svært at se, hvorfor I bør arbejde på at få det til at fungere – det kan være svært at se, hvorfor I overhovedet fandt sammen til at begynde med. Men sandheden er, at der var noget, der fik jer til at finde sammen, og derfor er det vigtigt at finde frem til det igen. 

Hvad får I ud af parterapien? 

Mange par får meget mere ud af hjælpen fra en parterapeut i København, end de i første omgang havde forestillet sig. De opdager nye sider af sig selv på et individuelt plan, og de opdager selvfølgelig også nye sider af forholdet. 

I parterapien skabes der perspektiv og forståelse af sig selv og hinanden. Vi vokser alle op med forskellige oplevelser og det former os på måder, der kan være super fordelagtige, men det kan også medføre ulemper. Dit billede af dine forældres ægteskab er for eksempel noget, som du måske tager med ind i dit eget forhold – og selvom dine forældre måske var lykkelige, så er det ikke nødvendigvis det rette for dig og din partner. 

Sådan kommer I til at mærke forskellen 

Den store forskel, når I begynder til en parterapeut i København, vil være at mærke på jeres konflikthåndtering. Måske har I været vant til at diskutere eller se, hvem der kan være stille længst, før nogen bryder. Det er ikke sund kommunikation, og det fører ingen vegne. Efter vil I kunne tage en snak om et problem og finde en løsning – pludselig vil det være et samarbejde mod problemerne fremfor en kamp mod hinanden.