Sådan finder du en forlovelsesring til hende du elsker

forlovelsesring til hende

Engang for længe siden var det ikke så svært at vælge en forlovelsesring. Det var normalt bare noget der handlede om få spørgsmål – som eksempelvis, hvilket slags design, hvidguld eller gult guld.

I dag er det meget mere kompliceret, både for hvornår, hvor, og hvordan man skal købe en forlovelsesring til hende, der er kvinden i sit liv.

Her er nogle få tips til hvordan man kan navigere igennem det og finde den perfekte forlovelsesring til hende man elsker.

Bliv ikke fanget af en trend

En forlovelsesring til hende man elsker, er noget der gerne skal kunne holde sig ud over tid og trend. Den skal symbolisere en kærlighed der varer altid, og være klassisk i sit design. Man skal aldrig vælge noget ud fra en stor trend der eksisterer lige nu og her.

Ifølge https://rrj.dk/forlovelsesring/ er en af de ting man kan gøre for at få inspiration, det er så enkelt at se på de smykker sin udkomne allerede har? Er det guld eller sølv eller andet? Har hun haft den slags smykker i lang tid? Bærer hun smykker der har noget af skulle have sagt, eller er det mere diskrete smykker? Man kan finde de første tegn på hvilken forlovelsesring til hende er den rigtige ved at kigge på hvad ens kærlighed bærer allerede nu.

forlovet

Stenen behøver ikke at opfylde alt

Eksperter siger ofte, at man skal følge de fire cér som på engelsk hedder color, cut, carat and clarity og oversat til dansk er farve, slibning, vægt og klarhed. Når man skal til at fri til en anden person, kan man nemt føle at alt skal være perfekt. Men det er godt at huske, at perfekt ikke betyder, at ringen opfylder alle disse krav. En forlovelsesring til hende, kan betyde mere end de fire cér. 

Der er smukke ringe og smukke diamant sten der ikke opfylder de fire cér. Man kan prøve i stedet at kigge på nogle forskellige sten og se hvilket indtryk de gør på sig. Det personlige præg, hvad man føler for ringen, det er vigtigere end selve kvalitetsfaktorerne. Hvad føles rigtigt er ofte vigtigere.

Størrelsen betyder kun noget hvis din partner tænker det

Det er blevet sådan, at man ofte føler at jo større diamant sten der er i forlovelsesringen, jo mere elsker man hinanden. Størrelsen betyder ingenting for hvad man føler for hinanden, men er kun noget man skal tage i betragtning hvis man ved at det betyder noget for ens partner.

Det er ikke længere så vigtigt at have en stor diamant i sin forlovelsesring til hende man elsker, som det i en periode var. Nu handler det mere om, at man skal finde frem til noget der har med de to personer at gøre og hvem de er sammen. Noget der fanger det helt unikke, er større end størrelsen.

Hvad hvis ringen har en kærlighedshistorie?

I dag er der mange der værdsætter, at noget man får har haft en historie den bringer med sig. Der er nogle juvelerer der målbevidst søger gamle gemmer og historiske steder for at finde ringe der har haft en lang kærlighedshistorie. Det handler ikke om blot at samle en smuk ring op ved en genbrugsbutik eller auktion, men simpelthen at finde den personlige historie bag en gammel ring. En forlovelsesring til hende, kan være en ring der allerede har båret alle løfterne fra et gammelt ægteskab. Og dét, kan være en af de smukkeste gestus man kan give til hende man elsker.