Sådan vælger du det rette hundefoder

100% dansk hundefoder

Ved du, hvad du skal tænke over, når du skal købe hundefoder til din hund? Hundemad er nemlig ikke bare hundemad; der er forskel på kvalitet, næring, fedtindhold, produktion og meget, meget mere. Der er en del ting, man skal overveje, men det er det hele værd, når man ser hundens logrende hale. 

Hundemad til vovsen 

Hvad for noget hundemad skal din hund have? Først og fremmest kan det være en god idé at vælge 100% dansk hundefoder, da det typisk betyder, at hundefoderet er i god kvalitet. Derudover skal du sørge for, at maden selvfølgelig har den rette næring for din hund. Du er formentlig ikke ernæringsekspert, og slet ikke når det handler om hunde, så du kan altid søge efter mere information online eller spørge din dyrlæge. Du kan også bare vælge Hike hundemad, som er 100% dansk hundefoder i høj kvalitet. 

Hvilken slags hund har du? 

Når du skal vælge hundemad, skal du vælge efter hvilken hund, som du har. En stor hund har brug for næring i en helt anden mængde end en lille hund, så det kan være en rigtig god idé at vælge hundefoder efter hundens størrelse. Du vil ofte finde hundemad opdelt i kategorierne lille, mellem og stor, typisk med beskrivelser i kilogram, så du kan vælge efter din hunds størrelse. Du kan også være endnu mere specifik og basere det på din hunds race. Nogle racer har nemlig nogle specifikke behov, som den slags hundemad kan hjælpe med. 

Har din hund specifikke behov? 

Det kan også være at din hund har andre behov, der ikke nødvendigvis er grundet dens størrelse eller race. Nogle hunde har for eksempel tendens til at tage på, selv hvis du fodre dem den rette mængde og lufter den, som du skal. I sådanne tilfælde kan du vælge 100% dansk hundefoder, der har et mindre fedtindhold end normalt. Der findes også hundemad, der tager højde for svage maver, allergier og pelspleje. Du kan også finde hundemad til hunde, der er blevet kastrerede eller steriliserede, som passer til de ændringer, der foregår i kroppen efter proceduren. 

Hvordan er maden produceret? 

Det er også værd at tænke over, hvordan maden er produceret. Hvis du vælger økologisk hundefoder ved du, at din hund ikke spiser mad, som er blevet sprøjtet med forskellige giftstoffer. Derudover har det jo også noget at sige i forhold til miljøet. I den situation er det også en god idé med 100% dansk hundefoder, da det betyder mindre transport og ofte bedre krav til arbejdsmiljøet end hundemad, der kommer langvejs fra. Hundemad er ikke bare hundemad; alting bliver produceret og fragtet fra sted til sted, så det er dit job at vælge det, der ikke er fragtet langt. 

Kun det bedste til menneskets bedste ven 

Din hund fortjener det bedste af det bedste. Derfor skal du vælge hundemad af kvalitet, som er 100% dansk hundefoder. Du kender din hund, så du ved nok bedst selv, hvilke behov den har. Er du i tvivl, har du altid mulighed for at søge efter råd.