Spar penge med et digitalt advokat firma

advokat firma

De sidste par år er der blevet arbejdet hårdt med at gøre flere og flere processer digitale, og fremme virksomheders digitale tilstedeværelse osv.

En af de brancher der har været en del bagefter, har været advokater, men nu er det også blevet meget nemmere, og mere standardiseret at benytte sig af et advokat firma på en digital platform, som f.eks. www.nemadvokat.dk.

Høje priser og standardopgaver

Rigtig mange forbinder kontakten med et advokat firma med en dyr oplevelse, og det er ganske forståeligt.
Et advokat firma bruger ofte lang tid på det juridiske arbejde, men de har til gengæld også mange standard opgaver som burde være rutine. Med digitaliseringen udvikling er nogle af advokaternes opgaver også blevet mere standardiserede og nemmere at klare.

Det giver udslag i hurtigere hjælp, kortere behandlingstid og dermed også lavere priser.

advokat firma

I mange situationer er en advokat vigtig


Netop pga. høje priser er der mange der forsøger at finde andre løsninger, og springer over det at bruge en advokat.

Pengene til en advokat kan dog i sidste ende være dyrt sparet. Forstået på den måde at det måske ender med at koste mere ikke at have brugt en advokat.

Det kan f.eks. være ved boligkøb, testamente, ægtepagt, konkursbegæring osv.

Ved et boligkøb kan en advokat f.eks. sikre dig yderligere fortrydelsesret såfremt du opdager væsentlige fejl og mangler, hvor du normalt bare måtte leve med købet, og selv betale for at udbedre fejlen.

En advokat er en uvildig rådgiver der altid kun ser på din side af sagen, og forsøger at få den bedste aftale for dig. 

Undersøg prisen

Inden du beslutter dig for om du skal bruge et advokat firma eller ikke, så bør du i det mindste altid undersøge prisen.

Ofte er det nemlig ikke helt så dyrt som du måske havde regnet med, og du kan altid få en estimeret pris på en opgave, og langt de fleste tilbyder også en gratis samtale og rådgivning inden de påtager sig opgaven.

Her kan du også høre hvad du evt. kan få af fordele ved at bruge en advokat frem for ikke at gøre det. 

Med digitaliseringen af advokatfirmaer er priserne faldet betydeligt uden at opgaveløsningen er blevet mindre kompetent, så derfor er det også tid til at sige farvel til gamle fordomme.

Følg selv med i din sag

En af grundene til at folk ofte syntes at en advokat er dyr, kan være fordi de ikke helt ved hvad de får for pengene, og hvad en advokat faktisk laver præcist.

Med digitaliseringen af advokatfirmaer er det nu også blevet nemmere for dig som klient at følge med i hvad der sker med din sag.

Ligesom du måske kender det fra andre instanser kan du f.eks.. flere steder logge ind og se hvad der sker med din sag, hvilke dokumenter der bliver behandlet eller lavet, og hvilke rammer der er for din aftale osv. Det bliver ofte mere åbenlyst hvad man betaler for når man selv kan følge med i alle processer.