Træt af kedelig frokost på kontoret?

frokostordning København

Uanset om du spiser kød, er vegetar eller veganer, så har din krop brug for sund og nærende mad. Specielt når du er på arbejde eller på anden måde skal præstere, er det vigtigt at du har sørget for at din krop er fyldt op med gode råvarer. Gør det nemt og enkelt med en frokostordning i København. Du kan få al maden tilberedt af en professionel kok. Nogle af disse samarbejder endda med en ernæringsterapeut, så i er sikre på at alle på arbejdspladsen får hvad i har brug for. Med en frokostordning København slipper i for kedelig frokost. Intet besvær med at smøre madpakker hjemmefra og ingen usunde og dyre take-away løsninger. Ingen grund til at gå i tænkeboks over hvad madpakken dog skal indeholde i morgen. Du møder bare op og en kok har sørget for at du bliver mæt i skøn mad. 

Bestil frokost udefra 

For at gøre arbejdsdagen så nem og produktiv som mulig, så kan det være en idé at få mad udefra. I et kontorlandskab, op langs formiddagen, så kan en levering af frisk mad sætte smil på de fleste læber. Det at glæde sig til noget man ikke ved hvad er, det er noget specielt. Og hvis man er et rigtig mad-øre, så kan det være skønt at blive overrasket hver dag over noget nyt og måske noget man ikke selv kunne tænke frem. En frokostordning kan øge fællesskabsfølelsen hos de fleste. Det at spise det samme mad kan have en effekt at binde os tættere sammen. Vi snakker om den samme mad, vi smager det samme og bedømmer det samme. Varieret kost kan have effekt på medarbejderne Ved at bestille frokostordning i København kan ansatte se frem til varieret kost med fokus på økologi, lokale råvarer, smagfuld og frisk mad. Ved at få varieret kost bestående af bl.a. salater, rugbrød, varme retter og dessert, får ansatte den helt rigtige mængde kalorier, vitaminer, mineraler og en god solid base at arbejde på. Forskning viser at når vi får alle de ting kroppen har brug for, bliver vi mere produktive. Så en god frokostordning kan have stor betydning for virksomheden. Tilberedt af de bedste Hvis du vælger en frokostordning i København, kan du se frem til en frokost der er tilberedt af fagpersoner med højt niveau. Med et fagligt niveau hører der et ansvar. Det ansvar er din sikring for at maden er frisklavet, smagfuld, tilberedt af de bedste råvarer og at alle ansatte får noget godt at arbejde videre på. 

Tilpas selv jeres menu  

De fleste arbejdspladser huser mange forskellige mennesker. Derfor er det vigtigt at kunne vælge de rigtige elementer i en menu. En god menu skal gerne kunne ramme bredt, om det er til veganere, vegetarer eller diverse allergener. Det er vigtigt at vælge den rigtige leverandør af mad, for at gøre arbejdspladsen glad og tilfreds.