3 gode og smarte ideer til kontoret

papir makulator

Hvordan bliver dagen i morgen, når du igen lander på jobbet og skal arbejde i 8 stive timer? Er det dejligt som altid eller er der nogle forbedringer, du gerne vil tage?

Her i artiklen skal det handle om de ændringer, du selv kan tage del i. Det kunne enten være som et forslag på et firmamøde eller via eget initiativ. Det strækker sig over gode praktiske ting, der kan styrke din holdning og dit arbejde til mere arbejdsrelaterede ting, der kan være strengt nødvendigt for jer.

Læs mere og bliv klogere på, hvordan du begynder din arbejdsdag på en god måde – hver gang.

En god og stærk makulator

Den første smarte ide er også den potentielt nødvendige. For har I ikke en makulator eller flere makulatorer, så er tiden nok inde til at skaffe det.

Med en makulator, som du kan finde på linket https://redofficescanofficeshop.dk/kontorartikler/kontormaskiner/makulering.html, kan du slette vigtige informationer, hvis det skulle være nødvendigt. Du kan få ryddet op i dine papirer og mapper, så din arbejdsstation ikke flyder over i løsepapirer, du alligevel aldrig benytter.

Derudover er en makulator en utrolig tilfredsstillende maskine at have på en stressende og irriterende arbejdsdag. Den dag, hvor du ved en fejl fik printet 100 sider til et oplæg, men printet var helt forkert. Dér hjælper en makulator gevaldigt på humøret.

papir

En hjælp til rygproblemer

Arbejder du på et kontor, bruger du uden tvivl umådelig mange timer siddende bag en computer. Det kan være rigtig skadelig for din ryg og din holdning generelt. Har du allerede nu oplevet problemer med ryggen, skal du kraftigt overveje et hæve-/sænkebord. Anskaffer du dig et sådan, har du mulighed for at undgå tidlig nedslidning i kroppen.

Den menneskelige krop er simpelthen ikke bygget til at sidde ned så mange timer af døgnet, som vi belaster den med. Derfor vil du gøre meget klogt i at åbne muligheden for at arbejde stående. I starten kan det virke en smule belastende, men det gør virkelig underværker, så hold i. Husk på, det er din ryg, dine skuldrer, din nakke og faktisk også dit humør, det går udover. Sammentrækninger og spændinger i nakke og skuldrer kan have fatale følger. Så gør dig selv den tjeneste at anskaffe dig selv eller hele firmaet et hæve-/sænkebord.

En knap til stilhed og fordybelse

Den sidste ting behøver sådan set ikke at være materiel. Den skal forstås som en seddel, en knap eller på anden måde et tegn, der viser, at du ikke skal forstyrres.

Umådelig meget arbejde går til spilde på et kontor, fordi samtalen kører bland de ansatte. Det er selvfølgelig et godt tegn, at de ansatte trives med hinanden, dog ikke hvis det går væsentlig ud over indsatsen.  Derfor er det i den grad værd at overveje, om I skulle få lavet en aftale på kontoret eller installeret en smart funktion ved skrivebordet, der fortæller de andre, at jeg har travlt og skal ikke forstyrres. Hermed altså den sidste ide til et bedre arbejdsliv.