En tyngdedyne giver dig en bedre nattesøvn 

Det er ikke verdens nyeste nyhed, men det er en sikker vinder, når det kommer til smarte og simple hjælpemidler, der kan gøre en stor forskel for din søvn og din hverdag. En tyngdedyne beroliger dit nervesystem og forskningen konkluderer, at der med tyngdedyner er en positiv effekt hos de personer, der har tendens til stress, angst og depressioner. Dem der allerede har testet en tyngdedyne, er heller ikke i tvivl – her er tilbagemeldingen klar, og mere end 60% har oplevet mindre stress i hverdagen ved brug hver nat. Der er altså ingen grund til at undvære en tyngdedyne, uanset om du lider af stress, angst, depression eller ej.

En tyngdedyne kan nemlig anvendes af alle, af både store og små. Se det store udvalg på https://scandinavianrest.dk/products/tyngdedyne og opdag de mange de mange gode egenskaber som en tung tyngdedyne kan give dig og din søvn. Find din tyngdedyne i dag og oplev alle de fordele den kan give dig ved en forbedret nattesøvn. 

Konstruktionen bag en tyngdedyne 

En tyngdedyne har til formål at skulle give en kæmpe stor krammer på hele kroppen gennem hele natten. Dette gøres ved, at der er en vis vægt i dynens konstruktion, som er tilpasset til brugerens kropsvægt. Tyngden fra dynen består af små glaskugler, der sirligt er lagt i kvadratiske tern i dynen, så de alle ligger hvor de skal. Derudover er der lag af temperaturregulerende egenskaber, så dynen både kan anvendes sommer og vinter, uden at den bliver for varm og uden at det skulle blive nødvendigt at supplere med yderligere isolering for at holde varmen. Aller yderst i en tyngdedynes konstruktion er et silkeblødt polyester stof, som sikrer, at den del af dynen der har berøring med din hud, er behagelig og skånsom. 

Derfor virker en tyngdedyne til en bedre søvn og mere energi 

En tyngdedyne beroliger dit nervesystem, når du tager den over dig ved sengetid. Dette er grundet det tryk, som vægten fra dynen vil bevirke. Med et beroliget nervesystem vil der først og fremmest frigives afslappende stoffer til hjernen, men der vil ligeledes også udskilles færre stresshormoner sammenlignet med et ikke beroliget nervesystem. Her vil du opleve at du hurtigere kan falde i søvn, men vigtigst af alt, at du hurtigere falder i det man kalder REM søvnen. REM søvnen er der hvor hjernen kan koble af og generere energi til den efterfølgende dag. De personer der har forsøgt sig med en tyngdedyne, oplever derfor, at det er meget nemmere at falde i søvn, at søvnen føltes langt tungere, og at der opstår mere energi i hverdagen, et større overskud og en bedre koncentrationsevne. Alt i alt en billig og behagelig metode der ikke kræver nogen stor indsats af dig, til at få mere overskud, i hverdagen og generelt bare alle de fordele der er ved at sove trygt og rart med en tyngdedyne og opnå en forbedret nattesøvn.