Få det bedste til dit kæledyr

über

Kæledyr er blevet mere end bare et dyr, der skal passes. De er blevet en elsket del af familien, som både store og små nyder at bruge tid sammen med.

Når man er glad for sit kæledyr, vil man selvfølgelig også gerne have, at dyrene har det godt. Det kræver godt foder, masser af pleje og kærlighed, og ikke mindst at vi sørger for at deres omgivelser er i top. Sidstnævnte kan Über hjælpe dig med.

über

Skab behagelige miljøer for familiens gnavere

En god start, på at få skabt lækre små hjem til familiens kæledyr, er at få gjort buret behageligt og hyggeligt. Kæledyr som kaniner, marsvin og hamstere bruger det meste af deres tid i bure, og derfor skal det være et rart sted at være for familiens lille pelsede medlem.

Men hvad skal man så investere i, for at skabe det helt rette miljø for sin gnaver? Det er her Über kommer ind i billedet. Über kan levere prima papirstrøelse til hjemmets kæledyrsbure. Med produkterne fra Über, er du altid sikker på, at dine gnavere har de optimale omgivelser at boltre sig i.

Produktet er 99,9% støvfrit, lugtfrit og er også kraftigt sugende, så du undgår mange af de ubehagelige gener, som ellers ofte har været kædet sammen med at holde gnavere.

Værn om miljøet

Når du vælger at bruge produkterne fra Über, til at forkæle dine kæledyr, så gør du ikke kun noget godt for dyrene. Strøelsen fra Über er nemlig 100% naturligt. Så du undgår unødvendige tilsætningsstoffer, toksiner eller andre skadelige stoffer. Det er godt både for mennesker, dyr og for miljøet.

Ved at Über har valgt at gøre deres produkter 100% naturlige, gør det også, at du kan skille dig af med strøelsen uden at få dårlig samvittighed. Strøelsen kan simpelthen gå direkte i komposten, og på den måde vende tilbage og blive en del af miljøets naturlige processer.

Ved at vælge de naturlige produkter, undgår du den negative miljøpåvirkning, og du skal ikke bekymre dig om, om du nu har sorteres det korrekt, når det skal afskaffes.

Sæt knald på farverne hos kæledyrene på børneværelset

Strøelsen fra Über kan skabe hyggelige hjem for dine kæledyr og kan sørge for, at der ikke opstår støvgener i huset. Men produkterne kan også langt mere end blot dette.

Strøelsen fra Über fås nemlig også i et væld af forskellige farver, som kan være med til at peppe hverdagen lidt op både for dyr og mennesker.

Den farvede strøelse er perfekt til børneværelset, hvor barnet selv kan være med til at bestemme, om kæledyret skal muntre sig i pink papirstrøelse, eller måske konfetti strøelse, der kan sætte fest og farver på menuen. Børnene vil helt sikkert synes, at det er sjovt at kunne skifte imellem farverne, så det passer til deres humør, eller til det der er smart lige nu og her.

Der er selvfølgelig også mulighed for at få strøelsen fra Über i en naturlig farve, hvis man ikke drømmer om de vilde kulørbomber.