Fede opbevaringsmuligheder til hjemmet

hylde i valnød

Bor du i en lille lejlighed eller drømmer du måske bare om at optimere pladsen i din boligindretning? Der kommer mere og mere fokus på pladsbesparende designs i møbelverdenen, og der er masser af muligheder for at få et hjem, hvor pladsen er udnyttet optimalt. Du kan klemme masser af funktion, komfort og æstetik ind på ganske få kvadratmeter, hvis bare du kender de rette tricks.

Hylder gør en verden til forskel

Hylder er en essentiel metode til at skabe mere plads. Du kan udnytte højden, og bruge hylderne til at opbevare alverdens objekter. Hylder er især oplagte til din bogsamling. Du kan også bruge dem i køkkenet til opbevaring af krukker med tørvarer og krydderier. Når du køber hylder, bør du overveje deres udseende i materiale.

Hvis du f. eks vælger at købe en hylde i valnød, så får du masser af kvalitet og holdbarhed for pengene. En hylde i valnød er en god idé, da valnød har et lækkert, klassisk og eksklusivt udtryk, som vil tage sig godt ud i de fleste typer indretning. Du kan her finde en hylde i valnød med flotte, enkle detaljer. Det er nemt at købe flere og sammensætte hylderne i valnød på forskellig vis for at få mest muligt ud af deres pladsbesparende potentiale. En valnød hylde kan være det rigtige valg for din boligindretning.

hylde i valnød

En høj seng

Det er også et muligt at få senge med mulighed for pladsbesparelse. Hvis du vælger en seng med god højde, kan du bruge pladsen under sengen til opbevaring. Det er oplagt til at få ting af vejen, som du ikke gider at kigge på til daglig med en bed-roller. Du kan også få sengerammer med indbygget opbevaring, som skaber den ideelle plads til sengetøj, lagner, samt ekstra dyner og tæpper.

I dag kan du få sengestel, der er hævet højt over jorden, som en slags mobil hems. Når sengen er så højt oppe, kommer der et ekstra rum, der kan bruges til en sofa eller et skrivebord. Det er især en god idé til børneværelset eller teenageværelset. 

Et rummeligt skab med masser af plads

Hvis du køber et skab, får du masser af opbevaring for pengene. Med et skab kan du gemme tøj, sengetøj, værktøj og alverdens rodede genstande helt af vejen. Når vi taler om pladsoptimering, er det især en god idé at vælge et skab med en god højde. På den måde optager skaber mindst mulig plads i rummet, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Du bør selvfølgelig vælge skab alt efter hvad det skal bruges til. Nogle skabe er f. eks mere oplagte til opbevaring af tøj end andre. 

Du kan få skabe i alverdens materialer, og det er værd at overveje skabets udseende, så du ikke bliver træt af det. Du kan både få smalle stålskabe, brede træskabe og alt derimellem. Hvis du er ung, bor i byen og flytter ofte, bør du vælge et skab, som er nemt at transportere rundt. Du kan med fordel finde et, som kan skilles ad og sættes sammen på ny flere gange.