Find den perfekte underholdning til sommerens køreture

professorterning

Har du planer om at køre på ferie denne sommer? Der er god anledning til at tage på kør-selv-ferie denne sommer, fordi denne ferietype lader dig undgå at skulle omgås store menneskemængder. Hvis du før har kørt lange afstande for at komme på ferie, kender du helt sikkert til både fordelene og ulemperne. Hvis du skal afsted sammen med børnene, så kan du gøre turen en hel del nemmere ved at give dem noget underholdning til turen.

Rigtig mange børn har deres egen telefon, tablet, eller andet. Disse er alle gode til at holde børn og unge underholdt, men der findes også mange andre måder. Prøv for eksempel med et stykke legetøj såsom professorterning.

far der løser rubiksterning

De forskellige slags professorterninger

Professorterninger er gode til lidt større børn, og voksne kan også være med. En af de store fordele ved terningen er, at den kan underholde i lang tid, og kan nemt bruges i bilen. Dette spil træner hjernen, og terningen kan derfor være et godt alternativ til tablet, eller andre slags skærme. Lad børnene skifte imellem de forskellige typer underholdning, så det ikke kun er skærmene der bliver brugt på køreturen.

Der findes forskellige slags terninger, og de er forskellige i sværhedsgrader. Find eventuelt et par stykker på https://mastercubestore.dk/, som varierer i sværhedsgrad. Der findes hovedsageligt 2×2 terninger, og 3×3 terninger. De varianter, som har lidt færre rubrikker, er selvfølgelig en del nemmere at løse. Hvis du har børn i forskellige aldre, kan det være en god ide at købe et par terninger i varierende sværhedsgrader.

Hvis du ønsker at give dig selv eller børnene en ekstra udfordring, så findes der ud over de kvadratiske terninger, en masse andre terninger i kreative udformninger. Prøv for eksempel professorterninger som er formet som pyramider eller andre slags polygoner.

Andre typer legetøj til køreturen

Der findes mange slags legetøj og små spil, som nemt kan bruges på køreturen. Det smarte ved professorterningen og andre lignende spil er, at det ikke kræver en spilleoverflade såsom et bord. Terningen kan holdes i hånden, og falder ikke fra hinanden.

Hvis du eller dine børn trænger til en pause fra de hjernevridende professorterninger, kan i vælge en anden type legetøj eller spil. Der findes også sjove terninger som er beregnet mere til afslappende leg. Et eksempel kunne være Neocubes, som er udformet af små metalliske magnetkugler. Denne type terning lader dig slippe kreativiteten løs, og magnetkuglerne kan bevæges rundt, så terningen kan formes på alle mulige måder.

En anden type legetøj som er godt til køreturen, er de sjove slangepuslespil. ’Slangen’ er gjort ud af forskellige former, og kan formes om på rigtig mange forskellige måder. Disse nemme og mere afslappende spil, er gode til folk i alle aldre.

Lige meget om du vælger udfordrende spil, afslappende spil eller begge dele, så er de forskellige professorterninger rigtig gode til feriens køreture. Det er meget sundt for hjernen at have noget at koncentrere sig om, og professorterningerne er perfekte til børn og voksne i alle aldre.