Funktionel træning med reformer

Reformer træning

Læser du dette, er du sandsynligvis allerede opmærksom på, hvor vigtigt det er, at du regelmæssigt motionerer. Træning er en essentiel del af enhver sund livsstil, og dét skyldes flere ting. Først og fremmest har vi alle sammen godt af at bruge vores fritid på noget fornuftigt, som tillader os at dygtiggøre os og arbejde resultatorienteret. Mange undersøgelser har gennem tiden dertil vist, at træning er godt for dit selvværd, og når du træner, udløser din krop en masse endorfiner, som blandt andet kan reducere depression, angst og stress. Og hvis du sørger for at træne regelmæssigt, kan du markant minimere risikoen for fysiske gener som hjertesvigt, overvægt og blodpropper. Kort sagt har træning et væld af fordele.

Hvilke træningsformer findes der?

Du kan træne på rigtig mange forskellige måder. Yoga-, klatre- og crossfit-træning er blot nogle af de mest populære træningsformer. I nyere tid er flere og flere træningsentusiaster desuden begyndt at gøre sig i Reformer træning.

Hvad er en reformer?

En reformer er en maskine, som særligt i løbet af det sidste årti har vundet indpas blandt de træningsglade danskere. Reformeren består grundlæggende set af en glidende vogn, der er forsynet med en række fjedre, en fodbarre og stropper. Maskinens modstand udgøres dels af din kropsvægt og dels af reformerens fjedre. Derfor kontrollerer du selv belastningen, når du bruger en reformer.

Hvordan virker Reformertræning?

Reformertræning er kendt for at være både dynamisk og ekstremt effektivt. Når du træner med en reformer, vil du blandt andet blive udfordret på din koncentrationsevne, din smidighed, sin balance, din styrke og din koordination. Holder du ved, vil du hurtigt kunne se og mærke resultaterne af din træning i form af stærke muskler og slankere lemmer, end du før har haft.

Hvor kan jeg træne med en reformer?

 

Rigtig mange fitnesscentre udbyder i dag Reformertræning. energii er ét af dem, og grunden til, at mange vælger at træne med reformer hos energii, er, at energii har masser af trænere, der specialiserer sig i netop denne form for træning. Dertil har energii flere forskellige reformer-hold, og derfor kan du nemt finde et hold, der passer perfekt til dig.

 

Hvilke reformer-hold findes der?  

energii har både reformer-hold, der målretter sig nybegyndere, lettere øvede og øvede. Træningskæden udbyder også familie-hold, hvor du har mulighed for at medbringe et barn, der er fyldt 12 år. Hvis du har født for nylig, kan du også tilmelde dig Mor/Baby Bootcamp og på denne måde slippe for at skulle efterlade dit barn hos en babysitter. Er du senior, kan du tilmelde dig Senior Reformer.

Passer Reformertræning til mig?

Det er mere end bevist, at Reformertræning har adskillige positive indvirkninger på din krop, og dét gælder uanset din alder. Reformer-instruktører søger altid at tage hensyn til samtlige deltagere på holdet, og derfor imødekommer de meget gerne dine behov, hvis du grundet en mindre skade har brug for at tage den lidt med ro.

Søger du en ny og alternativ træningsrutine? Så er Reformertræning med garanti lige noget for dig.