Hospitalspraktik i udlandet

TryMedics

En af de ting som alle individer bør gøre, er at komme ud og opleve verden. Komme ud og mærke hvordan andre mennesker lever, bor og forstår verden. Det er vigtigt for alle mennesker at forstå hvorledes andre mennesker lever, og se verden gennem andres øjne. Både det at opleve, men også det at få muligheden for at arbejde i andre lande kan være en mulighed for at forstå det system vi har herhjemme, men også alle de goder vi har. Når man er ung og studerende, er muligheden for at komme ud og se verden rigtig stor. Uanset om man ønsker at rejse og nyde verden, eller måske prøve kræfter med udlandets arbejdsmarked ja så er alt dette muligt. Hvis du ønsker at læse videre om, hvordan du kan opleve fjerne afkroge af verden, samtidig med at du får lov at prøve kræfter med ansvar, job og mennesker, så læs endelig med i de kommende afsnit. 

TryMedics 

Står du overfor et sabbatår, fri år eller måske en uddannelsespraktik, ja så har du lige nu muligheden for at prøve kræfter med en hospitalspraktik i udlandet. TryMedics er et dansk firma der arrangerer rejser og praktikker i Uganda og Zanzibar. Du kan igennem Trymedics få en pakkerejse, således dine flybilletter, dit hjem, din praktik og andre oplevelser er inkluderet i din pakke fra Trymedics. Igennem denne praktik vil du få mulighed for at få en stor mængde ansvar indenfor plejesegmentet og hospitalssegmentet. Du kan altså uanset om du er præ-studerende eller nuværende studerende prøve kræfter med faglighederne som: Jordmoder, fysioterapi, sygepleje, tandlæge eller almen medicin. Du får altså både mulighed for at se om disse fag er noget for dig, og om du eventuelt har lyst til at studere disse ting, eller hvis du allerede er studerende, så få en vildt spændende praktik der måske endda kan give dig et forspring før dine andre medstuderende. 

En oplevelse for livet 

Man kan ved at benytte sig af TryMedics rejser, få stor indsigt i hospitalet, deres arbejde og deres opgaver. Det kan være en stor mulighed for at afprøve de ting du går og drømmer om, og samtidig en måde hvor du får lov at få stort ansvar. Da praktikken foregår i Afrika får du også en stor indsigt i hvorledes sygehusvæsenet fungere i dette land, samtidig med at du får en øjenåbner i forhold til det kulturelle aspekt. Derudover er det også muligt for dig, og de andre praktikanter du rejser med, at tage ud og se noget af Afrikas fantastiske natur og rige dyreliv. Trymedics er altså et firma der er klar til at hjælpe dig med at komme ud og opleve verden, afprøve dine interesser og derudover hjælpe et land der har brug for det. Så klik allerede i dag ind på det ovenstående link og læs meget mere om hvad Try Medics kan tilbyde dig, og hvad du kan regne med hvis du vælger at rejse med Trymedics. Afprøv dig selv, dine grænser, dine interesser og se hvad en hospitalspraktik kan give dig.