Her er det nips, der hitter i 2022

Glas lysestager

Indretningsstile udvikler sig hele tiden. Der er ikke én der er den rigtige, men måske du alligevel gerne vil vide, hvad der hitter for tiden. På Instagram, Pinterest og TikTok kan du finde mange forskellige bud på, hvordan man kan indrette et hjem.

I Danmark har vi de sidste par år blandt andet set en udvikling i de farver, vi bruger i vores hjem. Hvor der før (og stadig er) flere der indretter med sort, hvid og en enkelt beige, er flere begyndt at fylde hjemmet med farver. Farver på væggene og fliserne. Sofaen behøver ikke længere være grå. Og ligesom med tøjet, er vi mere tilbøjelige til at vælge lamper, sengetøj og nips i kraftige farver eller pasteller.

Ligegyldig hvilken stil, du mest er til, har vi samlet nogle bud på, hvilke nipsting, der trender i 2022.

Dit hjem skal være en jungle

Indendørs planter har de sidste år virkelig fået en renæssance i de danske husholdninger. Planter, der havde sin storhedstid, da mormor var ung, er rykket ind i vores stuer og soveværelser igen.

En plante kan virkelig også løfte din indretning og bogstaveligt talt give den mere liv. Måske er du ikke den store planteven, men frygt ej, der findes mange planter, der næsten er umulige at slå ihjel.

Du kan selv eksperimenterer med hvilke planter, du synes er smukke at have stående. Du kender med garanti nogle, du kan få en stikling af. Og hvis du synes, det er uoverskueligt og koster for mange penge, så kan du sagtens starte med en plante fra Netto, og se hvordan du kan arbejde med den.

Selvom der selvfølgelig er en masse regler og metoder, hvorpå dine planter kan få det helt optimalt, handler meget af plantearbejdet om intuition. Hænger planten med hovedet, er det nok tid til at vande den. Og selv de mest plantekyndige må også opgive en plante i ny eller næ.

Glas lysestager i mange former og farver

Som sagt er farver virkelig in, når det kommer til indretning. Og det smitter også af på det nips, vi tager med hjem. Blandt andet er diverse butikker begyndt at arbejde meget mere med at forhandle glas lysestager. Hvor det før kunne være svært at finde den rigtige lysestage, findes der nu mange muligheder.

Vi har i et stykke tid været lidt bange for lysestagen. Især efter de levende lys i højere grad er blevet fjernet fra vores hjem. Men nu hvor LEDlys og andre elektroniske løsninger er blevet så gode, at de ligner den rigtige vare, er lysestagerne igen på vej ind i stuerne.

Glas lysestager er isæt noget, der hitter. Glas kan både fås i den klassiske gennemsigtige, men kan også laves i mange smukke farver. Du kan mikse og matche som du vil. Derudover kan de formes i mange spændende og organiske former, som også hitter en del lige nu.

Du kan gå på opdagelse i endnu flere tendenser og trends, men vigtigt er selvfølgelig, at du finder noget, du selv synes er pænt.