Hold styr på dine møder med et ordentligt mødebooking system

møde

Har du utroligt mange møder i løbet af en dag? Så har du brug for et ordentligt mødebooking system, som kan hjælpe dig med at holde overblik over dem. 

Læs med her for at se hvordan du finder frem til et system, der kan hjælpe dig med mødebooking, samt andre gode råd til hvordan du får en mere organiseret hverdag på arbejdet. 

Find frem til det rette mødebooking system  

Der er efterhånden mange forskellige systemer at vælge imellem, som kan hjælpe en med mødebooking. Det handler derfor om at finde frem til det helt rette valg for en selv.  

Vælg nogle af favoritterne på markedet, som for eksempel https://partnerdialog.dk/, der allerede er blevet anerkendt af tidligere og nuværende kunder som værende et rigtig godt system til mødebooking. På den måde risikerer du ikke at ende op med et bøvlet system, som alligevel ikke fungerer helt efter hensigten. 

Hvilket slags system foretrækker du? 

Husk også at have dig selv med i ligningen, og tænk over hvad det er, du generelt foretrækker i et mødebookingsystem. Det kan være, at du leder efter et ganske simpelt system, hvor der kun er få og de mest nødvendige funktioner. Eller måske kan du godt lide et lidt mere indviklet men også mere detaljeret system, som der kan bruges til mange forskellige ting på én gang? 

Det kommer meget an på din generelle personlighed, og hvor god du er til teknologi. Hvis du er helt vild med at lære om nye teknologiformer og generelt allerede har meget gode organisering for din arbejdsdag, så kan det være meget rart lavet et mødebooking system, som kan lidt ekstra.  

Læs anmeldelser 

Når du skal finde frem til et godt mødebooking system, kan det også være en rigtig god ide lige at kigge på et par anmeldelser. Dan dig er et billede af, hvilke systemer der er rigtig gode, og som tidligere kunder har været meget tilfreds med. 

Andre måder at holde arbejdsdagen organiseret 

Der er mange andre måder end blot gennem mødebooking, hvormed du kan holde din arbejdsdag lidt mere organiseret. Prøv for eksempel så vidt muligt at lægge en strategi for hele arbejdsdagen – også de tidspunkter, hvor du arbejder selv og teknisk set selv kan bestemme præcis, hvad du laver og hvornår. 

Jo mere plads din hjerne har til at overveje og tænke over, hvad det er den har lyst til at lave lige nu, jo mindre tid spilder du faktisk. Isoleret set kan sådan betænkningstid virke som ganske få sekunder, men når man lægger sådanne øjeblikke sammen sidst på dagen, opdager man hurtigt, at man måske har brugt hele kvarterer eller halve timer på det. 

Start i stedet for dagen ud med at kigge på din kalender og dit mødebooking system for at se, hvilke møder og lignende du har den dag. Planlæg der er efter præcis hvad det er du laver i de tidspunkter, hvor du ikke er sammen med andre. På den måde kommer du ikke til at spilde tid senere på dagen.